Webshop » Miniaturen - Samples » Chairman's Reserve Master Selection Old Brothers, 3 cl - 59,1°

Chairman's Reserve Master Selection Old Brothers, 3 cl - 59,1°

SARU_014 Chairman's Reserve Master Selection Old Brothers, 3 cl - 59,1°
Chairman's Reserve Master Selection Old Brothers, 3 cl - 59,1°

Inhoud : 3 cl
Alc. Vol. : 59.1 % ABV
Origin : Saint Lucia

Eentje die u zal bijblijven! Gerijpt in ex bourbon vaten en met zijn rood-bruinige kleur, biedt deze rum geuren van boomgaardfruit en bloedsinaasappel. Naarmate de geuren je neus meer binnen komen, gaat u aroma's opmerken die sterk lijken op een zeer oude Calvados. Met smaken van violet, noten, peer en vanille-ijs wordt u getrakteerd op een mooie reeks aroma's! Eindigen doet deze rum met toetsen van rabarber en zelfs abrikozentaart.

Old Brothers :
Het verhaal rond Old Brothers is begonnen in 2004 met een groep vrienden die samen heel de wereld hebben rondgereisd voor hun job in het leger. Door een gedeelde passie voor spirits beslisten ze om als onafhankelijke bottelaar te starten. Het doel was om samen distilleerderijen over de hele wereld te bezoeken en de kunst van het distilleren beter te begrijpen.
Door deze vergaarde kennis en een passie voor authenticiteit is in 2017 het merk 'Old Brothers' geboren. Old Brothers staat voor spirits op natuurlijke kleur die gerijpt zijn op vaten, en staat synoniem voor levensgenieters, vriendschap en bovenal kwaliteit!


Rumology.be, Hasseltsestraat 30, 3740  - Bilzen, Limburg - België, Tel : +32 473 74 52 95, info@rumology.be

€ 5,50 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 4

Aantal