Webshop » Miniaturen - Samples » Old Brothers FWI, 3 cl - 47,1°

Old Brothers FWI, 3 cl - 47,1°

SARU_010 Old Brothers FWI, 3 cl - 47,1°
Old Brothers FWI, 3 cl - 47,1° 

Inhoud : 3 cl 
Alc. Vol. : 47.1 % ABV
Herkomst : Barbados

Rum Blend; Foursquare 3yo + West Indies 5yo

Old Brothers houdt van authenticiteit en dat laten ze in deze goudkleurige rum onmiddellijk blijken! Deze rum biedt je neus onmiddellijk een explosie aan aroma's van kokosnoot en avocado aan. Ook de smaken blijven trouw aan Barbados en de typische smaken van kokosnoot komen ook hier weer naar voren. In combinatie met vanille en gekonfijte vruchten worden je gedachten zonder twijfel meegenomen naar een exotisch land als Barbados.

Old Brothers
Het verhaal rond Old Brothers is begonnen in 2004 met een groep vrienden die samen heel de wereld hebben rondgereisd voor hun job in het leger. Door een gedeelde passie voor spirits beslisten ze om als onafhankelijke bottelaar te starten. Het doel was om samen distilleerderijen over de hele wereld te bezoeken en de kunst van het distilleren beter te begrijpen.
Door deze vergaarde kennis en een passie voor authenticiteit is in 2017 het merk 'Old Brothers' geboren. Old Brothers staat voor spirits op natuurlijke kleur die gerijpt zijn op vaten, en staat synoniem voor levensgenieters, vriendschap en bovenal kwaliteit!


Rumology.be, Hasseltsestraat 30, 3740 - Bilzen, Limburg - Belgium, Tel : +32 473 74 52 95, info@rumology.be

€ 3,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal