Webshop » Samples » Old Brothers LPCH, 3 cl - 47,1°

Old Brothers LPCH, 3 cl - 47,1°

SARU_011 Old Brothers LPCH, 3 cl - 47,1°
Old Brothers LPCH, 3 cl - 47,1°

Inhoud : 3cl
Alc. Vol. : 47.1 % ABV
Herkomst : Jamaica
Rum Blend van de stokerijen : Long Pond, Clarendon en Hampden

Deze Jamaicaanse rum heeft een zeer fruitig profiel. Met geuren van mandarijn, ananas, nectarine en perzik is deze rum perfect om te degusteren met groene olijven. Met een toegankelijke introductie van geel fruit en thee verrast deze rum daarnaast met smaken van selderij en olijftakken. Door zijn romige textuur en typische toetsen van een klassieke Jamaicaanse rum stelt deze creatie je zonder twijfel niet teleur!

Old Brothers
Het verhaal rond Old Brothers is begonnen in 2004 met een groep vrienden die samen heel de wereld hebben rondgereisd voor hun job in het leger. Door een gedeelde passie voor spirits beslisten ze om als onafhankelijke bottelaar te starten. Het doel was om samen distilleerderijen over de hele wereld te bezoeken en de kunst van het distilleren beter te begrijpen.
Door deze vergaarde kennis en een passie voor authenticiteit is in 2017 het merk 'Old Brothers' geboren. Old Brothers staat voor spirits op natuurlijke kleur die gerijpt zijn op vaten, en staat synoniem voor levensgenieters, vriendschap en bovenal kwaliteit!

€ 3,40 inclusief BTW

Beschikbaar


Webshop gemaakt met EasyWebshop