Webshop » Andere Distillaten » Tastingkit The Nectar, 48cl - 45,7°

Tastingkit The Nectar, 48cl - 45,7°

STD_0048 Tastingkit The Nectar, 48cl - 45,7°
Tastingkit The Nectar, 48cl - 45,7°

Inhoud : 48cl (24 x 2cl)
Alc. Vol. : 45.7°

Ter gelegenheid van de 15e verjaardag  van The Nectar hebben zij met hun partners van over de hele wereld samengewerkt om voor u een unieke tasting box te presenteren!

24 producten in 2cl samples bevatten stuk voor stuk speciaal geselecteerde spirits van de hoogste kwaliteit. Dit alles wordt gepresenteerd in een hoogstaande verpakking en zorgt voor een unieke ervaring die u als spirit liefhebber niet mag missen.

Van Benriach tot Teeling, van Amrut tot Nikka, over Armorik, Port Askaig, Kilchoman of zelfs Nardini en Plantation: de gehele spirit wereld voor u gepresenteerd in één enkele box!

Daarnaast vindt u voor elk product een QR-code die u kan scannen waardoor u alle informatie over het desbetreffende product kan lezen. Zo vindt u details over de distilleerderij, het product en de tasting notes, plus krijgt u een video te zien van een Brand Ambassadeur die het product in een korte video voorstelt.

Aan u de keuze om aan de hand van deze box uw kennis over spirits nog uit te breiden, of om iemand te verblijden met een prachtig cadeau ...

€ 89,00 inclusief BTW

Beschikbaar


Webshop gemaakt met EasyWebshop