Webshop » Geschenkverpakkingen » Plantation X.O. Giftbox with 2 glasses, 70 cl - 40°

Plantation X.O. Giftbox with 2 glasses, 70 cl - 40°

GP_0002 Plantation X.O. Giftbox with 2 glasses, 70 cl - 40°
Plantation X.O. Giftbox met 2 signature glazen, 70 cl - 40°

Inhoud : 70 cl
Alc. Vol. : 40 % ABV
Herkomst : Barbados

Om het 20-jarig jubileum van Alexandre Gabriel als Master Blender te eren, creëerde men de Plantation XO 20th Anniversary met een mix van typische extra-oude rum uit Barbados. Meer dan een decennium later zijn we nog steeds erg trots op deze rum, aangezien deze nog steeds wordt geprezen en veelvuldig in de prijzen blijft vallen.

Eerst gerijpt in bourbonvaten in Barbados gedurende vele jaren, wordt deze rum vervolgens in vaten over de oceaan gezeild naar het zuidwesten van Frankrijk om er verder te rijpen in de kleinere Ferrand Franse eikenhouten vaten.

Dit eeuwenoude "dubbele rijpingsproces" zorgt voor een ongelooflijke zachtheid en complexiteit. Het onthult de verfijnde smaak van chocolade, vanille, rijpe banaan, geroosterde kokosnoot en een vleugje verse mango-tonen. Met een opmerkelijk lange afdronk is Plantation XO 20th Anniversary echt een rum om van te genieten.

Tasting notes :
  • Neus : Het verbluffende bloemige / fruitige openingsaroma is transcendent en geeft vervolgens de geur van vanille, cacao en melkchocolade vrij.
  • Smaak : De heerlijke mango-tonen getuigen van de hoge leeftijd, het resultaat van een lange rijping op Frans eikenhouten vat.

€ 66,95 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal