Webshop » Gin » Amazonian Gin, 70 cl - 41°

Amazonian Gin, 70 cl - 41°

GIN_0099 Amazonian Gin, 70 cl - 41°
Amazonian Gin, 70 cl - 41° 

Inhoud : 70 cl
Alc. Vol. : 41 % ABV
Herkomst : Peru

Amazonian Gin wordt gemaakt in Lima door de Inca-distilleerderij, producenten van Peruaanse gin GINCA. De unieke plantaardige ingrediënten in deze gin worden gekweekt in de Peruaanse Amazone en zo lokaal mogelijk ingekocht, iets wat deze gin onderscheidt van andere die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Een ongebruikelijke mix van ingrediënten, waaronder camu camu, tonkaboon, sasha inchi en aguaymento, worden gecombineerd met een sterke drank gemaakt van suikerriet om deze gin een werkelijk unieke Zuid-Amerikaanse smaak te geven. Misschien wel de meest unieke exotische gin die momenteel op de markt is!

Amazonian Gin Company is een 100% natuurlijke ultra premium gedistilleerde gin die alleen vers Amazone-fruit en plantaardige ingrediënten gebruikt. Deze worden geteeld door kleine lokale producenten, die uren per boot varen, om ons fruit te oogsten en naar ons op te sturen. De vruchten en plantaardige ingrediënten die we gebruiken zijn : aguaymanto (physalis), camu camu, biologische macedonische jeneverbessen, amazone noten, tonkabonen, cider citroen, zoete citroen en sacha inchi (inca kastanjes).

Tasting notes :
  • Smaak: we vinden zeer frisse tonen, citrus, voornamelijk Amazone cider citroen, camu en kastanje. De smaak is aangenaam, extreem fris en exotisch. De suikerrietalcohol geeft eenheid en karakter. De afdronk is lang en laat een intense Amazone cider-citroensmaak achter.

€ 42,95

Beschikbaar - Voorraad: 2


Webshop gemaakt met EasyWebshop