Webshop » Gin en Tonic » Kyrö Napue Rye Gin, 10 cl - 46,3°

Kyrö Napue Rye Gin, 10 cl - 46,3°

GIN_0048 Kyrö Napue Rye Gin, 10 cl - 46,3°

Kyrö Napue Rye Gin, 

10 cl - 46,3° 


Inhoud : 10 cl
Alc. Vol. : 46.3 % ABV
Herkomst : Finland

Napue, een gin boordevol Finse botanicals, 12 droog en 4 vers gedistilleerde waaronder duindoorn, cranberry en berkenblad. Hij doet denken aan de geuren van een frisse ochtendwandeling in een Fins woud. 

Tasting notes :
  • Kruidig en zoet met toetsen van moerasspirea en citrus die gevolgd worden door een stevige body van kruiden en peperige rye in de afdronk. 

Over Kyrö Distillery :
In Rye We Trust is het motto van deze Finse distilleerderij uit het kleine Isokyrö. Zoals vele andere en vooral goeie ideeën, ontstond het idee voor een rye distilleerderij in een Finse sauna onder een groepje vrienden. Waarom was er eigenlijk geen Finse distilleerderij die Rye whisky produceert, gezien roggebrood het nationaal gerecht is van Finland en de gemiddelde roggeconsumptie er 6 maal hoger ligt dan het wereldgemiddelde? In 2014 vond deze groep vrienden hun thuis is een oude melkerij in thuisstad Isokyrö en begon hun rye avontuur. 

Terwijl een aantal producten nog rustig ligt te rijpen komen druppelsgewijs al enkele small batch versies uit de stal, waaronder een rye gin, een barrel aged gin en een new make rye spirit. Rumology.be, Hasseltsestraat 30, 3740 - Bilzen, Limburg (België), Tel : +32 (0) 473 74 52 95, info@rumology.be 


€ 10,65 inclusief BTW

Voorafbestellen (Pre-order)

Aantal  

Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.