Webshop » Gin en Tonic » Ferdinands Travellers Box, 50cl - 44° + 1 x tonic 20cl

Ferdinands Travellers Box, 50cl - 44° + 1 x tonic 20cl

GIN_0125 Ferdinands Travellers Box, 50cl - 44° + 1 x tonic 20cl
Ferdinands Travellers Box, 50cl - 44° + 1 x tonic 20cl

Inhoud : 50 cl
Alc. Vol. : 44 % ABV
Herkomst : Duitsland, Saar Regio

Luxueuze geschenk set met 1 x 50 Cl Ferdinand's Saar Gin, een flesje tonic, een barlepel en een koperen drinkbeker in een handig koffertje. 

Erg mooi om cadeau te geven, nog mooier om cadeau te krijgen. 

Ferdinands Saar Gin :
Deze Gin is met Schiefer Riesling geïnfuseerd en dankt zijn naam aan de Koninklijke Pruisische Boswachter Ferdinand Geltz, een historisch figuur die ook de mede-stichter was van de VDP Mosel-Saar-Ruwer growers groep. Zorgvuldig met de hand geplukte Riesling druiven van op de hellingen van het Zilliken estate van het Grand Saarburger Raush maken van deze gin een unieke smaakervaring.

Het vakmanschap van distilleermeester Andreas Vallender en meer dan 30 uitgebalanceerde botanicals uit de eigen wijngaard garanderen een kwaliteitsvol product uit de Saar regio. Het drielandenpunt tussen Duitsland, Luxemburg en Frankrijk in het hart van Europa zorgt voor een uitzonderlijk ambachtelijk product van twee traditionele producenten wiens methodes de regio hebben vormgegeven qua stijl en reputatie.

Onafhankelijk van hun gemeenschappelijke vriendschap stonden ze erop een Gin te maken welke een reflectie gaf van hun regio met alle hoogtepunten en een nadruk op kwaliteit. Enkel de beste wijnoogsten uit het grote Saarburgse Rijk worden gebruikt voor de infusie van de wijn met de Gin. Kruiden en fruit uit eigen kweek en wijn uit de wijngaarden van de Saar-regio, combineren met de geïnfuseerde alcohol het beste uit deze regio in deze vol aromatische gin.


Rumology.be, Hasseltsestraat 30, 3740 - Bilzen, Limburg - Belgium, Tel. : +32 473 74 52 95, info@rumology.be

€ 68,95 inclusief BTW

Uitverkocht