Webshop » Likeuren » Fair Likeur Pomegranate, 35 cl - 22°

Fair Likeur Pomegranate, 35 cl - 22°

LIQ_0027 Fair Likeur Pomegranate, 35 cl - 22°
Fair Likeur Pomegranate, 35 cl - 22°

Inhoud : 35 cl
Alc. Vol. : 22 % ABV
Herkomst : Frankrijk

Deze sublieme likeur op basis van granaatappel uit Oezbekistan balanceert wondermooi tussen aciditeit en zoetigheid. 100% fair trade gecertificeerd. Deze likeur is de perfecte toegevoegde waarde in uw cocktail voor deze zomer, of waarom niet in een kir?

Fair ® :

Wie zijn ze

Een onafhankelijk spirits merk dat de garantie geeft op een premium kwaliteit geproduceerd uit ethisch verantwoordelijke en duurzame ontwikkeling.  

Hun Ethiek : 

Het bedrijft gelooft erin om iedereen als gelijke te behandelen. Die visie bracht hun al overal ter wereld om de beste ingrediënten te zoeken en vinden om te gebruiken in hun spirits. Hun geloof is dat in elke stap van de productie elk individu gelijk behandeld dient te worden.

Wat is Fair Trade? 

De Fair Trade organisatie heeft rigoureuze standaarden voor de landbouw dewelke hun verzekerd dat quinoa en andere ingrediënten van een uitzonderlijke kwaliteit zijn.

Fair® is 's werelds eerste en unieke Fair Traid gecertificeerd bedrijf in de drankenindustrie. Er worden om en bij de 200 regels gerespecteerd die ervoor moeten zorgen dat de landbouwers een eerlijke prijs ontvangen voor hun gewassen. Het zorgt ervoor dat hun productiekosten gedekt zijn, dat ze van hun landbouwproducten kunnen leven, hun kinderen naar school kunnen laten gaan en dat er scholen gebouwd kunnen worden.

Fair Trade is een wereldwijde beweging die helpt aan armoedebestrijding op een wijze die economisch, sociaal en milieuvriendelijk verantwoord is

Ervan overtuigd dat u hun producten u in de smaak zullen vallen kunnen wij u alvast meedelen dat de landbouwers die er de grondstoffen voor leveren erg gelukkig zijn door de werking van Fair!


€ 20,50 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal