Webshop » Miniaturen - Samples » Islay Blended Malt Classic Range Berry Brothers & Rudd, 3 cl - 44,2°

Islay Blended Malt Classic Range Berry Brothers & Rudd, 3 cl - 44,2°

SAWH_027 Islay Blended Malt Classic Range Berry Brothers & Rudd, 3 cl - 44,2°
Islay Blended Malt Classic Range Berry Brothers & Rudd, 3 cl - 44,2°

Het familiebedrijf Berry Brothers & Rudd uit 1698, hofleverancier voor het Britse koningshuis, is uitgegroeid tot de belangrijkste leverancier van vintage wijnen en gedistilleerde dranken in Groot- Brittannië en geniet een ronduit schitterende reputatie door haar expertise in onafhankelijke bottelingen in combinatie met de toegang tot de beste malts uit heel Schotland.

Berry's Classic Range

Dit hoogkwalitatieve, zeer betaalbare gamma is niet alleen een leidraad doorheen de Schotse whisky- stijl voor de beginnende malt liefhebber, ook voor de kenner is dit "bang for your buck". 

Het hybride eiland Islay is gerenommeerd om z’n geturfde karakter en z’n rokerige smaken in z’n whisky’s. Deze blended malt is een expressie met zorgvuldig geselecteerde vaten van Islay’s meest iconische distilleerderijen om een gebalanceerde, complexe en uitgesproken rokerige borrel te verkrijgen.

Tasting Notes :
Neus : Mooi geïntegreerde en in harmonie levende aroma’s van teer en fruit uit boomgaarden. De karakteristieke Islay turf toets heeft de bovenhand.

Mond : Vol, bereikbaar, romige textuur met wat fruitigheid en opnieuw een snelle herinnering aan z’n rokerig erfenis.

Afdronk : Een lange tintelende turf in de afdronk.

€ 2,10 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal