Webshop » Rum » Fair Belize Rum 10YO, 70 cl - 40°

Fair Belize Rum 10YO, 70 cl - 40°

Rum_0055 Fair Belize Rum 10YO, 70 cl - 40°
Fair Belize Rum 10YO, 70 cl - 40°

Inhoud : 70 cl
Alc. Vol. : 40 % ABV
Herkomst : Frankrijk
Distilled in Belize

Deze rum wordt gemaakt volgens het traditionele fermentatie en distillatie proces dat al honderden jaren wordt gebruikt in de Carraïben.

Het proces start met suikerriet uit Belize dat over een Fair Trade Certificaat beschikt en eindigt in je glas met de fijnst smakende rum die je al ooit gedronken hebt.

Het suikerriet wordt gewonnen door duurzaam en biologische landbouwmethoden op kleinere velden. Elke stengel wordt voorzichtig met de hand geoogst voor een minimale impact en een maximale bescherming van het land.

De rum wordt gedurende 5 jaar gerijpt op vaten van Amerikaanse eik om tot een diep karakter te komen, vol van vele aroma's.

Fair ® :
Wie zijn ze :
Een onafhankelijk spirits merk dat de garantie geeft op een premium kwaliteit geproduceerd uit ethisch verantwoordelijke en duurzame ontwikkeling.

Hun Ethiek :
Het bedrijft gelooft erin om iedereen als gelijke te behandelen. Die visie bracht hun al overal ter wereld om de beste ingrediënten te zoeken en vinden om te gebruiken in hun spirits. Hun geloof is dat in elke stap van de productie elk individu gelijk behandeld dient te worden.

Wat is Fair Trade?
De Fair Trade organisatie heeft rigoureuze standaarden voor de landbouw dewelke hun verzekerd dat quinoa en andere ingrediënten van een uitzonderlijke kwaliteit zijn.
Fair® is 's werelds eerste en unieke Fair Traid gecertificeerd bedrijf in de drankenindustrie. Er worden om en bij de 200 regels gerespecteerd die ervoor moeten zorgen dat de landbouwers een eerlijke prijs ontvangen voor hun gewassen. Het zorgt ervoor dat hun productiekosten gedekt zijn, dat ze van hun landbouwproducten kunnen leven, hun kinderen naar school kunnen laten gaan en dat er scholen gebouwd kunnen worden.
Fair Trade is een wereldwijde beweging die helpt aan armoedebestrijding op een wijze die economisch, sociaal en milieuvriendelijk verantwoord is
Ervan overtuigd dat u hun producten u in de smaak zullen vallen kunnen wij u alvast meedelen dat de landbouwers die er de grondstoffen voor leveren erg gelukkig zijn door de werking van Fair!

Rumology.be, Hasseltsestraat 30, 3740 - Bilzen, Limburg - België, Tel : +32 (0) 473 74 52 95, info@rumology.be 

€ 57,85 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal