Webshop » Rum » Plantation 3 Stars White

Plantation 3 Stars White

Rum_0007 Plantation 3 Stars White
Plantation 3 Stars White

Inhoud : 0.7 L
Alc. % : 41.2°

Deze zilveren (witte) rum is het resultaat van het beste wat de Caraïben te bieden hebben, vakkundig samengesteld uit de regio's Barbados, Jamaica en Trinidad.
Elk eiland onderscheid zich door zijn specifieke, door de eeuwen heen, ontwikkelde stijl in rum waardoor elk zijn karakter in deze rum onderbrengt;
Gerijpte rum uit Trinidad verstrekt een klassieke elegantie, Barbados levert een subtiel en gebalanceerd mondgevoel en Jamaica draagt zijn structuur en rustieke scherpte onmiskenbaar bij.

Gedurende meer dan 400 jaar in de regio van de Cognac is het doel van de grote keldermeesters elk component te begrijpen en te gebruiken om een blend te creëren dat superieur is aan elke soort onderling. Gewapend met de kennis en know-how van hun voorouders en met dit doel in gedachten werd deze Plantation 3 Stars gecreëerd, tevens worden hiermee hulde gebracht aan de 3 meest historische eilanden in het Caraïbische gebied.


Geur & Smaaknotities ;
In de mond vibreert een goed gebalanceerde rum. De stijl van Trinidad en Barbados worden goed geïntegreerd met het karakter en het vollere smaakpalet van Jamaica. Delicate toetsen van tropisch fruit zijn waarneembaar in de neus, gevolgd door de samenvoeging van bruine suiker en rijpe banaan. Het smaakpalet geeft een subtiele en fruitige toets met noties van bloemen eindigend in de zoete smaken van suikerriet en vanille.

Voor de sigarenliefhebber;
Deze rum gaat erg goed samen met de 'Macanudo Hyde Park Café' uit de Dominicaanse Republiek met zijn strelende aroma's van vanille en romig brooddeeg.

Cocktailtip :
Three Isle Mojito

5cl Plantation 3 star
2 theelepels rietsuiker
Munt
Limoen
Soda water

Pers 2 limoenpartjes uit in een glas, doe de partjes er ook in.
Roer 2 theelepels rietsuiker eronder
Wrijf enkele muntblaadjes tussen je handen stuk en voeg ze toe aan het glas.
Voeg 5cl Plantation 3 star rum toe
Vul je glas met crushed ice
Top off met soda water.


€ 19,95 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 5

Aantal