Webshop » Wijn » Del Professore Vermouth Caroni Rum Cask Finish, 50 cl - 17,8°

Del Professore Vermouth Caroni Rum Cask Finish, 50 cl - 17,8°

VER_0010 Del Professore Vermouth Caroni Rum Cask Finish, 50 cl - 17,8°
Del Professore Vermouth Caroni Rum Cask Finish, 50 cl - 17,8° 

Inhoud : 50 cl
Alc. Vol. : 17.5 % ABV
Herkomst : Italië

Deze vermouth is een zeer gelimiteerde en unieke uitgave van Del Professore's Vermouth Classico door z'n rijping van verschillende maanden op een ex-Caroni Rum vat. Als u niet echt thuis bent in de wereld van de rum melden we er graag bij dat Caroni een iconische, gesloten en afgebroken distilleerderij was in Trinidad waarvan de nog resterende rums wereldwijd enorm gegeerd zijn. Deze editie van Del Professore werd gemaakt in een unieke batch van 376 flessen wereldwijd. 

De belangrijkste botanicals gebruikt in de vermouth zijn kruidnagel, absint en munt. Door de Vermouth Classico in ex-Caroni vaten te laten rijpen, bekomt de vermouth zijn intense amber kleur. De vermouth is na deze rijping op een mooie 17.8% ABV gebotteld. 

Tasting notes :
  • In de neus gaat u rokerige toetsen terugvinden in combinatie met lichte balsamico geuren. Zijn pallet biedt eerst smaken van rijp fruit zoals abrikozen en kersen. Hierna kan u ook honing en geroosterd hout opmerken. De gehele pallet wordt perfect uitgebalanceerd door de combinatie van deze smaken.

€ 81,95 inclusief BTW

Beschikbaar


Webshop gemaakt met EasyWebshop