Informatie & Ligging

Welkom bij Rumology.be

First of all, what’s in a name? Rum + knowledge + Guy = Rumology.be :-)

Als rumliefhebber was het moeilijk een goed, degelijk aanbod te verkrijgen in de nabije omgeving van Bilzen. Niet alleen het aanbod was schaars, ook de mogelijkheden voor extra uitleg en degustatie ontbraken. Zoals de meeste liefhebbers was het dan maar vaak blind kopen en hopen dat de keuze meeviel.

Het idee ontsprong om hier verandering in te brengen en om die passie te kunnen delen, niet enkel die voor rum want intussen is het assortiment uitgebreid met een ruim aanbod; whisky, grappa, gin, porto, cognac, calvados, armagnac, wijn, tequila, mezcal, mezan, cocktails, wodka, etc... . 

In eerste instantie zijn we gestart met een webshop, die de mogelijkheid bied om de beschikbaarheid van een product in onze winkel te bekijken. Vanuit het webshop gebeuren zijn we richting fysieke winkel getransformeerd zodat we onze klanten persoonlijk kunnen adviseren, een band kunnen opbouwen, hun de vragen stellen die noodzakelijk zijn om hun te helpen bij de juiste keuze, en zoveel meer. 

Eveneens bieden we de mogelijkheid om onze klanten op de hoogte te houden van nieuwe releases zodat zij als allereerste, producten die hen interesseren, kunnen reserveren nog voor ze op de markt verschijnen. Sommige producten zijn zo schaars en exclusief dat ze vaak niet of in zeer kleine aantallen de winkelschappen halen en deze manier van werken biedt onze echte liefhebbers iets meer zekerheid om hun geliefde producten aan een correcte prijs te bekomen.

Tot op heden is Rumology.be in Bilzen en omstreken, de enige slijterij, waar je terecht kan voor een ruim assortiment aan kwaliteitsvolle en exclusievere spirits. Alles is in het werk gesteld om de nodige vergunningen te bekomen om u als klant te kunnen laten proeven van open flessen en u in uw zoektocht te begeleiden. Ons doel is u een beleving te geven in neus en mond van het glas dat u thuis, zoals het hoort ten gepaste tijde, degusteert.

We hebben een missie vooropgesteld van levenslang leren, door een opleiding tot distillateur om de fijne know-how van het distilleren te ontdekken en door het delen van ervaringen met enthousiaste klanten. Onze fundamenten en waarden zijn gebouwd op tevreden klanten, een kleine huiselijke sfeer, streven naar correcte prijzen en last but not least : een open, eerlijke en betrouwbare communicatie met onze klanten.

Maar eerlijk, in plaats van te lezen wie we zijn en wat we doen nodigen we u liever uit om ons een bezoekje te brengen en nader kennis te maken. 

Tot binnenkort en alvast van harte welkom.

Guy,

Ons adres :
Rumology.be
Dhr. Guy Plompen
Hasseltsestraat 30
3740 - Bilzen (BE)

  • Klik onderaan de pagina om de kaart te laden met ons adres.

Ons makkelijk contacteren kan via :

Ons BTW nummer :
  • BTW : BE0.859.298.848

Onze openingsuren (vanaf 01.11.2019) :

Dagvantot
vantot
Maandag
Dinsdag10:0012:00
14:0018:00
Woensdag10:0012:00
14:0018:00
Donderdag10:0012:00
14:0018:00
Vrijdag10:0012:00
14:0018:00
Zaterdag10:0012:00
14:0018:00
Zondag
Ons ontdekken op FACEBOOK

 Facebook

  • Een Like op Facebook en een gedeelde pagina vinden wij erg tof !

Rumology.be

BE0859298848
HASSELTSESTRAAT 30
3740 BILZEN
België

+32(0)473745295

Kaart weergeven

Webshop gemaakt met EasyWebshop